Τρομακτικό teaser για το “Annabelle 2”

Από τον σκηνοθέτη του "Lights Out"

Ένα παιδικό tea party ποτέ δεν έμοιαζε τόσο ανατριχιαστικό, όσο στο νέο σύντομο teaser που μας ανακοινώνει ότι έρχεται το “Annabelle 2”.

Μια τρομοκρατημένη Miranda Otto κρατάει ένα σταυρό και προσπαθεί να απωθήσει την δαιμονισμένη κούκλα. Και κάπου εκεί ακούγεται το ανατριχιαστικό κρακ-κρακ της σπονδυλικής στήλης.

Η υπόθεση του “Annabelle 2” ακολουθεί μια έναν άντρα που φτιάχνει παιδικές κούκλες και τη γυναίκα του, οι οποίοι αποφασίζουν να ανοίξουν το σπιτικό τους σε μια καλόγρια (Stephanie Sigman) (θυμάστε, ελπίζουμε, τι έγινε στο “Conjuring 2” με μια καλόγρια) και αρκετά μικρά κορίτσια από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο David Sanberg, του οποίου είναι και το “Lights Out“, που μπορείτε να δείτε στις Νύχτες Πρεμιέρας που πλησιάζουν.

Το πρώτο “Anabelle” ήταν ένα επιτυχημένο spin-off του επίσης hit “The Conjuring” του 2013, οπότε οι δημιουργοί θεώρησαν σωστό να… ξεζουμίσουν την υπόθεση. Θα είναι όμως για καλό;

Θα δείξει το Μάιο του 2017, οπότε θα δούμε το “Anabelle 2” στη μεγάλη οθόνη. Προς το παρόν δείτε ο πρώτο σύντομο teaser παρακάτω :

 

mv5by2yzmgjkodgtmtnhmc00yzixlwfjntgtywfhmji2owq4mze1xkeyxkfqcgdeqxvynjy1mtu1otc-_v1_sy1000_cr006751000_al_

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ