Πρώτο teaser trailer για το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Οι πειρατές επιστρέφουν

Κυκλοφόρησε το πρώτο, ολιγόλεπτο trailer του πέμπτου κατά συνέχεια, instalment της σειράς ταινιών, Πειρατές της Καραϊβικής, με τον Johnny Depp να μην εμφανίζεται ούτε για δείγμα, αν και υπάρχει μια σύντομη παρουσία του χαρακτήρα του Jack Sparrow ως σκίτσο, σε μια WΑΝΤΕD αφίσα.

Στο επίκεντρο του trailer βρίσκεται ένας νέος κακός, ο Captain Salazar, τον οποίο υποδύεται ένας ανατριχιαστικός Javier Bardem, που όπως έχουμε καταλάβει πλέον, έχει πάρει εργολαβία κάθε ρόλο villain που βρίσκεται εκεί έξω.

Με την γνώριμη σκοτεινή ατμόσφαιρα και τα εντυπωσιακά εφέ να κυριαρχούν και πάλι, η νέα ταινία της Disney μας συστήνει και έναν καινούργιο ήρωα, αυτόν του Brenton Thwaites, τον οποίο βλέπουμε στο teaser, πίσω από τις φυλακής τα σίδερα.  Για το αν είναι λεβέντης, θα το ανακαλύψουμε από την ερχόμενη άνοιξη, όταν και θα κυκλοφορήσει η ταινία.

Στο cast φυσικά επιστρέφουν οι Orlando Bloom και Geoffrey Rush.

piratesposter

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ