Υποβλητικό teaser για το trailer του «Lincoln»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Η νέα ταινία του Steven Spielberg “Lincoln”, έχει χτίσει τρελό buzz. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το trailer της ταινίας θα κάνει πρεμιέρα σε μια γιγαντιαία οθόνη στην Times Square της Νέας Υόρκης αυτή την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, μαζί με ένα live podcast με τον Spielberg και τον Joseph Gordon-Levitt.

Και όπως είναι ήδη διαδεδομένο ένα πρώτο teaser για το trailer της ταινίας κυκλοφόρησε στο internet. Στο teaser ακούγεται ένα μέρος από την ομιλία του Γκέτισμπεργκ που δόθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1863 αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι ο Daniel Day-Lewis που μιλάει αλλά μάλλον ένας στρατιώτης. Ίσως την ομιλία αυτή θέλουν να ακουστεί από τον ίδιο τον Day-Lewis στην ταινία. Βέβαια μπορεί να είναι 44 δευτερόλεπτα μόνο, αλλά μέσα σε αυτά υπάρχει τόσο πολύ πατριωτισμό και συγκίνηση και από ότι φαίνεται ο Spielberg θα χτυπήσει πολλές ευαίσθητες χορδές στους Αμερικάνους που θα δουν την ταινία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Daniel Day-Lewis, Sally Field, David Strathairn, Joseph Gordon-Levitt, James Spader, Hal Holbrook και Tommy Lee Jones. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου, ότι πρέπει για να ξεκινήσει τον αγώνα της για τα φετινά Όσκαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ