Πληροφορίες και teasers για «Daredevil», «Iron Fist», «Luke Cage» και «Defenders»

Ετοιμαστείτε για γερή δόση Marvel στο Netflix

Το τηλεοπτικό πάνελ της Marvel είχε πολλά να πει και να δείξει στο Comic-Con του San Diego.

Ας αρχίσουμε με το teaser τρέιλερ του «Luke Cage»:

Μετά από το σαμποτάρισμα ενός πειράματος, ο Luke Cage αποκτά τεράστια δύναμη και αδιαπέραστο δέρμα– έτσι καθίσταται φυγάς που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του στο Harlem της Νέας Υόρκης. Σύντομα όμως αναγκάζεται να έρθει και πάλι στο προσκήνιο των πραγμάτων, μακριά από το σκοτάδι στο οποίο επέλεξε να ζει και να πολεμήσει για την καρδιά της πόλης που ζει – αναγκάζεται ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν που είχε προσπαθήσει να θάψει.

Ο Mike Colter είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, με το υπόλοιπο καστ να απαρτίζεται από τους Simone Missick ως Misty Knight, Frank Whaley ως Rafael Scarfe, Mahershala Ali ως Cottonmouth, Theo Rossi ως Shades, Alfre Woodard ως Mariah Dillard, και την επιστροφή της Rosario Dawson ως Claire Temple.

Όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν του «Luke Cage» θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στις 30 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το teaser trailer παρακάτω :

Έπειτα ανακοινώθηκε επισήμως ότι το «Daredevil» θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν στο Netflix, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμη.

Επιπρόσθετα, έχουμε το πρώτο teaser trailer και πόστερ για το «Iron Fist». θα το έχουμε στο Netflix μέσα στο 2017 (υποθέτουμε αρχές της χρονιάς).

Το «Iron Fist» της Marvel ακολουθεί τον Danny Rand (Finn Jones), ο οποίος επιστρέφει στη Νέα Υόρκη, μετά από μια πολύχρονη εξαφάνισή του. Αρχίζει να μάχεται το έγκλημα στην πόλη με τις τρομερές του kung-fu δεξιότητες και την μεγάλη δύναμη που του προφέρει το Iron Fist.

Το καστ συμπληρώνεται από τους Jessica Henwick ως Colleen Wing, David Wenham ως Harold Meachum, Jessica Stroup ως Joy Meachum, και τον Tom Pelphrey ως Ward Meachum.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ και πόστερ για το «Iron Fist» παρακάτω :

 

ironfist640

Τέλος, έχουμε το teaser για το «The Defenders», το οποίο ενώνει όλους τους τέσσερις ήρωες μαζί σε μια (μάλλον επική) σειρά! Δείτε το πρώτο teaser trailer παρακάτω και υπομονή μέχρι την πρώτη σεζόν που θα είναι διαθέσιμη στο Netflix μέσα στο 2017 :

 

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ