Σκοτεινό και full στη δράση: Το τελευταίο trailer του Snowpiercer

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Το πολύ promising «Snowpiercer» αρχίζει και πλησιάζει στις ελληνικές αίθουσες(31 Οκτωβρίου) και ομολογούμε πως το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Μετά το εξαιρετικό animated prequel που σας παρουσιάσαμε, σήμερα είχαμε την πρεμιέρα του τελευταίου trailer της ταινίας και παρότι διαρκεί μόλις 47 δευτερόλεπτα, τα καταφέρνει περίφημα στο να μας εξάψει ακόμη περισσότερο τη φαντασία, όντας σκοτεινό, σκληρό και με γενναία δόση δράσης.

Στη σκηνοθεσία του sci-fi θρίλερ, βρίσκεται ο  Bong Joon-ho(Memories of Murder), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Kelly Masterson(Before the Devil Knows You’re Dead), βασισμένοι στο γαλλικό graphic novel «La Tranceperceneige». Η ταινία έχει επίσης την τύχη να διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ, με ονόματα όπως Chris Evans(Captain America), Tilda Swindon(We Need to Talk About Kevin), Octavia Spencer(The Help), Jamie Bell(Billy Elliot, Jumper) μεταξύ άλλων.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα για την εξάλειψη της παγκόσμιας υπερθέρμανσης, που έχει ως αποτέλεσμα την αρχή μίας εποχής των παγετώνων που καταστρέφει κάθε μορφή ζωής εκτός από τα άτομα που επιβαίνουν στο Snowpiercer, ένα τραίνο που γυρίζει τον κόσμο με τη βοήθεια μίας ιερής μηχανής συνεχούς κίνησης.

Δείτε το πρώτο trailer

Δείτε τα character posters

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*