Το εκπληκτικό τελικό trailer του «Gravity»!

...
Γιατί το Gravity είναι μια σπουδαία ταινία

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

O Alfonso Cuaron μας εντυπωσίασε όλους με το εξαιρετικό δυστοπικό «Τα παιδιά των Ανθρώπων» το 2007, με πρωταγωνιστή τον Clive Owen. Έξι χρόνια αργότερα, χωρίς να έχει μεσολαβήσει άλλη ταινία του, επιστρέφει με το «Gravity» εν μέσω διθυραμβικών κριτικών και δηλώσεων θαυμασμού από τον James Cameron μεταξύ άλλων.

Απόλυτα φυσικό, λοιπόν, να περιμένουμε εναγωνίως το διαστημικό αυτό θρίλερ, ενώ και τα προηγούμενα trailers που έχουν δημοσιευτεί μας έχουν ανοίξει την όρεξη. Αυτή τη φορά έκανε την εμφάνιση του το full trailer της ταινίας και παρότι χρησιμοποιεί λίγο πολύ το υλικό από τα clips που έχουμε ήδη δει, καταφέρνει κατά κάποιο τρόπο να βγάλει λίγο περισσότερο νόημα ενώνοντας τα κομμάτια του «παζλ». Θυμίζουμε πως οι πρωταγωνιστές είναι οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Sandra Bullock και George Clooney, ερμηνεύοντας μία λαμπρή επιστήμονα και ένα βετεράνο αστροναύτη αντίστοιχα. Σε μία έξοδο ρουτίνας από το διαστημόπλοιο, αυτό καταστρέφεται και οι δύο τους μένουν μόνοι στην απέραντη κενότητα του διαστήματος.

To «Gravity» κάνει πρεμιέρα 7 Νοεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες και οι προσδοκίες μας δε θα μπορούσαν να είναι υψηλότερες.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*