Τέλος ο Marc Webb από το «The Amazing Spiderman»!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

823867980Ο Marc Webb συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2009, με την breakthrough -και εξαιρετική- ταινία του, «500 Days of Summer». Η επιτυχία του αυτή, «εξαργυρώθηκε» με ένα χρυσό συμβόλαιο με τα Marvel Studios, για τα οποία ανέλαβε το rebooted franchise του «The Amazing Spiderman». Το πρώτο φιλμ πριν 2 χρόνια, δίχασε κοινό και κριτικούς, σε λίγους μήνες θα δούμε στις οθόνες μας το δεύτερο –που περιμένουμε με ανυπομονησία– έρχεται σε λίγους μήνες, ενώ έχει ανακοινωθεί ήδη και το τέταρτο.

Παρά την ανακοίνωση των επόμενων 2 sequels όμως, το όνομα του Marc Webb θα απουσιάσει από το τελευταίο φιλμ, όπως δήλωσε ο ίδιος. «Θα ήθελα να συμμετέχω ως σύμβουλος της παραγωγής, να έχω μία κουβέντα με τα παιδιά» δήλωσε ο 39χρονος, για να προσθέσει «Πέρασα πολύ καλά σκηνοθετώντας αυτές τις ταινίες, αλλά μετά την τρίτη, είναι στιγμή να ασχοληθώ με κάτι άλλο». Αυτή θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Webb να καταπιαστεί με ένα διαφορετικό project ή να παραμείνει στο ίδιο περιβάλλον, καθώς υπάρχουν στα σκαριά και τα spin-offs των «Sinister Six» και «Venom».

Εμείς από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ξαναδούμε τον Αμερικανό σκηνοθέτη σε μία παραγωγή μακριά από το χολυγουντιανό υπέρ-ηρωικό σύμπαν.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*