Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι επιστρέφει και πάλι. Δες το τρέιλερ.

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η αγάπη του Χόλιγουντ για τα ριμέικ είναι γνωστή, αφ’ενός λόγω της έλλειψης νέων πρωτότυπων ιδεών και αφ’ ετέρου γιατί κάτι δοκιμασμένο και γνώριμο έχει μικρότερο ρίσκο αποτυχίας στα ταμεία. Από την άλλη βέβαια κάποιες φορές το παρακάνουν και η περίπτωση του «Texas Chainsaw Massacre» είναι μία από αυτές, καθώς ούτε δεκαετία δεν έχει περάσει από τη τελευταία αναγέννηση της σειράς με τη Jessica Biel να προσπαθεί να ξεφύγει του αλυσοπρίονου.

Τα χρόνια πέρασαν, το 3D έγινε μόδα και οι παραγωγοί σκέφτηκαν ότι υπάρχει ακόμα υλικό πίσω από την αληθινή ιστορία του στυγερού Τεξανού σίριαλ κίλερ. Η έβδομη ταινία ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα, η οποία μαζί με τη παρέα της ταξιδεύουν στο Τέξας για να επισκεφτεί το σπίτι που κληρονόμησε από ένα μακρινό συγγενή. Η κληρονομιά βέβαια πάει πακετάκι με ψυχασθενή δολοφόνο που θέλει να τροχίσει το νέο του black and decker chainsaw σε νεαρά φρέσκα κορμιά. Ανατρεπτικό σαν κόνσεπτ και πόσο μάλλον σε 3D!

Η ταινία του ’74 θεωρείται ακόμα αξεπέραστη, αν και προσωπικά μου άρεσε πολύ και το ριμέικ του 2003. Το τρέιλερ της νέας ταινίας δε φαίνεται να προσθέτει κάτι παραπάνω στη σειρά, πέρα απ’τη τεχνική του 3D που συνήθως σε ανάλογες ταινίες τρόμου χρησιμοποιείται απλά για πιτσιλιστεί λίγο αίμα ή να εκτοξευτεί κάποιο ανθρώπινο μέλος προς το μέρος σου. Το σίγουρο είναι ότι αν πάει καλά, γρήγορα αναμένουμε το σίκουελ. Άραγε ποια να είναι η υπόθεση του;

Δες το πρώτο τρέιλερ της ταινίας παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ