Μια ασυνήθιστη οικογένεια στο πρώτο teaser του «The Boxtrolls» της Laika

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

H Laika έχει ήδη καταφέρει και αποδείξει ότι πρόκειται για ένα στούντιο γεμάτο ανθρώπους με ταλέντο έχοντας κυκλοφορήσει κάποια από τις πιο έξυπνες και καλύτερες stop motion animation ταινίες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, την “Coraline” και το ParaNorman.

Και αυτή την γραμμή ακολουθούν και με την νέα τους ταινία “The Boxtrolls” το οποίο βασίζεται στο βιβλίο του Alan Snow όπου διαδραματίζεται στην Βικτωριανή εποχή και μιλάει για κάποια τρολς τα οποία ζουν μέσα σε κούτες κάτω από τους δρόμους της πόλης Cheesebridge. Παρόλο την κακή φήμη που έχουν, τα Boxtrolls είναι στην πραγματικότητα γλυκύτατα και μεγαλώνουν ένα ορφανό παιδί σαν δικό τους.

Πρώτα από όλα ένα μεγάλο μπράβο στην Laika όπου με το πρώτο μικρό teaser που κυκλοφόρησε αναγνωρίζει και την gay οικογένεια με 2 πατέρες ή 2 μητέρες. Χρειάζεται πολύ μεγάλη τόλμη να δείξεις κάτι τέτοιο σε μια τόσο mainstream ταινία, και πόσο μάλιστα σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων.

Φυσικά το trailer φαίνεται υπέροχο, το animation για άλλη μια φορά εξαιρετικό και απλά εμείς περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2014 όπου και θα κυκλοφορήσει η ταινία στις αίθουσες. Δανείζουν τις φωνές τους οι Isaac Hempstead-Wright, Ben Kingsley, Elle Fanning, Jared Harris, Toni Collette, Nick Frost, Richard Ayoade, Tracy Morgan, και Simon Pegg. Για την ώρα απόλαυσε το πρώτο trailer.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ