Τρέιλερ του θρίλερ The Call με τη Halle Berry

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Θυμάστε το μικρό κοριτσάκι του Little Miss Sunshine; αφού έπαιξε σε μερικές γλυκανάλατες family ταινίες σκέφτηκε ότι ήρθε η ώρα να παίξει και σε θρίλερ. Μαζί της η Halle Berry που έκανε φέτος μια επιστροφή στα κινηματογραφικά δρώμενα με το αμφιλεγόμενο Cloud Atlas.

Στο θρίλερ The Call η έφηβη πλέον Abigail Breslin απάγεται από άγνωστο και τηλεφωνεί στην άμεση δράση. Στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται η Berry που διαπιστώνει ότι για να σώσει τη ζωή του κοριτσιού πρέπει να αντιμετωπίσει έναν δολοφόνο από το παρελθόν της.

Αν το στόρι σας φαίνεται ολίγον κοινότυπο μάθετε το εξής: σκηνοθέτης είναι ο Brad Anderson που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως σκηνοθέτης διαφόρων σειρών (Fringe, Boardwalk Empire) αλλά κυρίως από τα θρίλερ The Machinist και Transsiberian. Να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο; Απ’ ότι φαίνεται από το trailer έχουμε να κάνουμε με μια ταινία τουλάχιστον αγωνιώδη στα πρότυπα του Buried και του Cellular.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στα μέσα Μαρτίου.

Δείτε παρακάτω το trailer

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ