Η οικογένεια του «The Conjuring» μιλά για την εμπειρία της στο νέο trailer

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

O James Wan είναι πολυάσχολος φέτος. Ήδη ετοιμάζει δυο ταινίες τρόμου οι οποίες θα βγουν στις αίθουσες φέτος. Η μια είναι η συνέχεια της καλύτερης ταινίας τρόμου του 2010, το Insidious 2, και η άλλη πρόκειται πάλι για μια ιστορία φαντασμάτων αλλά, αυτή την φορά, η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα με τίτλο “The Conjuring”.

Ναι ξέρω. Πολλές ταινίες τρόμου βασίζονται πλέον σε «πραγματικά γεγονότα» μόνο και μόνο για να την πλασάρουν στο κοινό τους ως κάτι που έγινε και έτσι ώστε να το θεωρούν πιο τρομαχτικό. Όμως βλέποντας ήδη κάποια trailers από την ταινία αυτή ήδη, η συγκεκριμένη με έχει κάνει να νιώσω κάπως άβολα ενώ, δεν το κρύβω, με έκανε να ανατριχιάσω σε μερικές σκηνές. Το νέο trailer ακολουθεί την κλασσική φόρμουλα αλλά αυτή την φορά βάζει και την πραγματική οικογένεια που έζησε όλα αυτά να μιλήσει για την εμπειρία της. Πρώτη φορά βλέπουμε μια οικογένεια που έχει ζήσει κάποια μεταφυσικά γεγονότα να μιλάει για αυτά, και μάλιστα σε trailer.

Η ταινία βασίζεται στα γεγονότα που έζησε η οικογένεια Perron όταν μετακόμισαν στο καινούργιο τους σπίτι το 1971. Όταν άρχισαν να βλέπουν διάφορα φαντάσματα σπίτι τους αναγκάστηκαν να καλέσουν τους γνωστούς τότε κυνηγούς δαιμόνων και φαντασμάτων, το ζεύγος Warren, οι οποίοι είχαν ασχοληθεί πριν και με την υπόθεση στο Amityville.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston, Lili Taylor, Mackenzie Foy και Joey King. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου το Λος Άντζελες και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές λέγοντας πως πρόκειται για μια αρκετά τρομαχτική ταινία. Το “The Conjuring” ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ