Η προϊστορική οικογένεια του The Croods δοκιμάζει κάτι καινούριο

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ένα απ΄ τους συν σκηνοθέτες του εκπληκτικού animation How to Train your dragon συνεργάζεται εδώ με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη του Space Chimps, Kirk De Micco για άλλη μια ταινία κινουμένων σχεδίων της Dreamworks. Μια προϊστορική οικογένεια που όμως μιλάει αγγλικά μένει στην σπηλιά της και παραμένει σ’ αυτήν λόγω των ιστοριών τρόμου που αφηγήται ο πατέρας για όποιον προσπαθήσει να φύγει…Μέχρι που η ανήσυχη κόρη θα αψηφίσει τους υποτιθέμενους κινδύνους και θα φύγει από τη σπηλιά για να να ανακαλύψει έναν υπέροχο μεγάλο κόσμο που κρύβεται εκεί έξω.

Μπορεί να έχει σεναριακά κάτι από το δικό μας Κυνόδοντα αλλά εδώ τελειώνουν οι ομοιότητες με αυτή τη χαριτωμένη ταινία animation. Το γεγονός ότι η ιστορία διαδραματίζεται στην προϊστορική περίοδο πάντως είναι σαφής αναφορά στην ανακάλυψη και την εξέλιξη του κόσμου που βασίζεται στην περιέργεια της ανθρώπινης φύσης. Ίσως βέβαια αυτό να μην μπορέσουν να το αντιληφθούν οι μικροί θεατές γι’ αυτό υπάρχουν κατολισθήσεις, τεράστια πτηνά και όμορφα τοπία που θα τους αποζημιώσουν.

Οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους στους προϊστορικούς χαρακτήρες είναι οι Nicolas Cage, Ryan Reynolds και η αγαπημένη μας Emma Stone. Η ταινία θα βγείς στις αμερικάνικες αίθουσες στα τέλη Μαρτίου και φυσικά θα είναι 3D.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ