Οι πρωτες αφισες του «The Danish Girl»

Με τους Alicia Vikander και Eddie Redmayne

Ο σκηνοθέτης των «The King’s Speech» και «Les Misérables» και βραβευμένος με Όσκαρ Tom Hooper, μπορεί ήδη να περηφανεύεται για τη νέα του ταινία «The Danish Girl» και μόνο από το θόρυβο που έχει κτιστεί γύρω της. Καθώς μια αντισυμβατική ιστορία δεν αρκεί από μόνη της για να στρέψει τα βλέμματα, οι εξαιρετικές επιλογές ηθοποιών κλείδωσαν την ανυπομονησία του κινηματογραφικού κόσμου.

Το ζευγάρι των Einar και Gerda Wegener θα υποδυθούν οι Eddie Redmayne και Alicia Vikander αντίστοιχα. Φρέσκοι από τις επιτυχίες των τελευταίων τους ταινιών, «The Theory Of Everything»  (που πρόσφερε το 1ο Όσκαρ στον Redmayne) από τη μία και το «Ex Machina» από την άλλη (που τιμήθηκε στη λίστα με τις καλύτερες ως τώρα ταινίες της χρονιάς από το Reel), βάζουν στόχο για την επόμενη επιτυχία τους, και γιατί όχι ακόμα ένα αγαλματάκι για τον Eddie. Δεν πρέπει επίσης να παραγνωρίζουμε τη συμμετοχή των Matthias Schoenaerts (σε άλλη μία πρώτης κλάσης ταινία φέτος), Ben Whishaw (που θα δούμε και στο «Lobster» του Λάνθιμου) και Amber Head.

Το τυχερό κοινό της Βενετίας και του Τορόντο θα δει πριν από όλους την ταινία, μέχρι να έρθει η σειρά μας ας απολαύσουμε τις υπέροχες πρώτες αφίσες για το «The Danish Girl»:

(Κάντε κλικ επάνω τους για μεγαλύτερο μέγεθος)

The Danish Girl 5

The Danish Girl 2 The Danish Girl 3 The Danish Girl 4

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*