Στην απιστία όλα κρίνονται στις λεπτομέριες

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Η Elizabeth Banks και ο Tobey Maguire παίζουν ένα παντρεμένο ζευγάρι στη σκοτεινή κωμωδία του σκηνοθέτη του ενδιαφέροντος ανεξάρτητου θρίλερ «Mean Creek», Jacob Aaron Estes. Στο «The Details» μια οικογένεια από ρακούν (όχι δεν είναι animation) ανακαλύπτει σκουλίκια που ζουν κάτω από το γκαζόν του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, το πρόβλημα με τα ζιζάνια παίρνει μια κωμική αλλά ταυτόχρονα και μια επικίνδυνη τροπή που οδηγεί σε απιστία ή ακόμα και σε φόνο. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο περασμένο Sundance και θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες σε περιορισμένη διανομή στις 2 Νοεμβρίου.
Εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές το cast περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Laura Linney και τον Ray Liotta.

Από το trailer, η ταινία φαίνεται να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζεται μια ανεξάρτητη ταινία για να σταθεί στο indie κινηματογραφικό στερέωμα αν και δεν μας αποκαλύπτει κάτι ουσιαστικό για την υπόθεση. Γενικά υπάρχει ένα κλίμα μυστηρίου που όσο να ναι ιντριγκάρει το θεατή. Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που ο Tobey Maguire αφού έβγαλε το spandex του Spiderman επέστρεψε στο παλιό ανεξάρτητο εαυτό του και μάλιστα σε μια ταινία που δεν είναι τόσο αφοπλιστικά καλοκάγαθος…

Δείτε παρακάτω το trailer

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ