Η Kate Winslet ερωτεύεται τον Liam Hemsworth στην Αυστραλία του 1950

Mια γλυκόπικρή αλλά και αρκετά ρομαντική ταινία που βασίζεται στην χημεία του πρωταγωνιστικού ζευγαριού

Έκανε την εμφάνιση του πρώτο τρέιλερ του The Dressmaker, με πρωταγωνίστρια την Kate Winslet.

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τη δημιουργό των δακρύβρεχτών Χιλίων Εκταρίων, Jocelyn Moorhouse που κάνει την επιστροφή της 18 χρόνια μετά.

Το The Dressmaker που βασίζεται στο επιτυχημένο βιβλίο της Rosalie Ham, διαδραματίζεται στην Αυστραλία του 1950 και έχει γυριστεί αποκλειστικά στην πολιτεία της Βικτώρια. Μας περιγράφει την ιστορίας της Tilly, μιας μοδίστρας που επιστρέφει σε μια μικρή Αυστραλέζικη πόλη απ’ όπου κατάγεται, για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της μετά από μερικά χρόνια που ζούσε στο Παρίσι.

Στην ταινία εκτός από την Winslet πρωταγωνιστούν οι Liam Hemsworth, Judy Davis, Sarah Snook και Hugo Weaving. Όπως φαίνεται από το τρέιλερ θα δούμε μια γλυκόπικρή αλλά και αρκετά ρομαντική ταινία που βασίζεται στην χημεία του πρωταγωνιστικού ζευγαριού.

Προς το παρόν η ταινία δεν έχει αγοραστεί από τις μεγάλες εταιρίες διανομής για να έχουμε έστω και μια ενδεικτική ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα προβληθεί τον ερχόμενο Οκτώβρη στης Αυστραλία.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*