Ακτιβιστική τρομοκρατία στο trailer του The East

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Από το σκηνοθέτη του Sound of my Voice, Zal Batmanglij έρχεται το The East, που συμμετέχει φέτος στο διαγωνιστικό τμήμα του Sundance.

Με πρωταγωνιστές την συνσεναριογραφό της ταινίας Brit Marling και τους Alexander Skarsgård, Ellen Page, Julia Ormond και Patricia Clarkson η ταινία περιγράφει τη δράση της Sarah Moss (Marling) που ως μυστική πράκτορας προσπαθεί να μπει σε μια αναρχική οργάνωση που προσπαθεί να τιμωρήσει μεγάλες επιχειρήσεις για το κακό που προκαλούν στο περιβάλλον και τους ανθρώπους. Όταν όμως μπει για τα καλά στην οργάνωση αυτή θα ερωτευτεί τον αρχηγό της και οι προτεραιότητες της θα αρχίσουν να αλλάζουν.

Το trailer φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον και σκοτεινό και αναμένεται να εγείρει αντιδράσεις ως προς το ιδεολογικό του περιεχόμενο. Ποσό ένοχες είναι οι επιχειρήσεις αυτές και μέχρι ποια άκρα πρέπει να φτάνει κάνεις για να αποδώσει δικαιοσύνη; Μας θυμίζει λίγο το Fight Club με λίγο πιο οικολογικό χαρακτήρα. Σίγουρα το εντυπωσιακό cast θα βοηθήσει στην ανάδειξη της ταινίας πέρα από τα παρόντα φεστιβαλικά της όρια και αναμένουμε να τη δούμε και στη χώρα μας.

Δείτε παράτω το trailer

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ