Με ποια ταινία μοιάζει το The Faults In Our Stars;

Γράφει η Δανάη Σωπασή Δεν πέρασε πολύ καιρός από τότε που αναλύσαμε τα βιβλία που μεταφέρονται στην μεγάλη οθόνη μέσα στο 2014. Μια από αυτές τις...

Τα βιβλία που θα γίνουν ταινίες το 2014

Γράφει η Δανάη Σωπασή

Δεν πέρασε πολύ καιρός από τότε που αναλύσαμε τα βιβλία που μεταφέρονται στην μεγάλη οθόνη μέσα στο 2014. Μια από αυτές τις ιστορίες είναι και το συναισθηματικό The Faults In Our Stars που ύστερα από το teaser trailer των προηγούμενων ημερών, μας χάρισε μόλις εχθές και το πρώτο του κανονικό trailer. Η ιστορία της νεαρής κοπέλας που πάσχει από καρκίνο και γνωρίζει μέσα από μια ομάδα αλληλοβοήθειας έναν γοητευτικό πρώην παίχτη του baseball. Οι δυο τους θα ζήσουν μια έντονη και ποικιλόμορφη ουσιαστική αγάπη, πέρα από κάθε όριο.

 Στο χθεσινό trailer που κατέφθασε παρατηρούμε όλα τα απαραίτητα συστατικά της αφήγησης με τα στοιχεία της «αδυναμίας» αλλά και της γρήγορης επανένταξης στον ρυθμό της ζωής και άρα της αποδοχής, αφού έχει αποκτηθεί η αναμενόμενη οικειότητα. Σαν στόρι μας θυμίζει αρκετά και το ρομαντικό δράμα Now Is Good του 2012, όμως το trailer μας παραπέμπει σημαντικά στο αντίστοιχο trailer της ταινίας The Perks Of Being A Wallflower της ίδιας τότε χρονιάς. Εδώ παρατηρούμε παρόμοια πλάνα με το The Faults In Our Stars< αλλά και ίδια μουσική. Για παράδειγμα, ξεχωρίσαμε το τραγούδι We’re On Our Way να περιέχεται στο ξεκίνημα και των δυο trailers, ενώ ακολούθησαν και άλλοι παρόμοιοι pop και electronic ήχοι με συναισθήματα αισιοδοξίας, όπως το What You Wanted των συναισθηματικών One Republic για το The Faults In Our Stars και το It’s Time των βραβευμένων Imagine Dragons για το The Perks Of Being A Wallflower.

 Άραγε θα καταφέρει το The Faults In Ours Stars να εντυπωσιάσει τόσο το εφηβικό όσο και το ενήλικο κοινό; Καθότι η ιστορία του αναπτύσσεται σε ένα διαδεδομένο μελαγχολικό μοτίβο που μπορεί να υποστηρίξει την συναίσθηση όλων των ηλικιών, θα γίνει και με την μουσική και την κατάληξη του, η δραματική εφηβική ιστορία της χρονιάς; Αναμένουμε να μάθουμε από τις 5 Ιουνίου 2014 στους κινηματογράφους.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ