Πρώτο teaser trailer για το «The Good Dinosaur»

Κι αν ο αστεροειδής δεν χτυπούσε ποτέ τη Γη;

Με την νέα ταινία της Pixar «Inside Out» να καταχειροκροτείται στο πρόσφατο φεστιβάλ των Καννών-και να κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες εντός καλοκαιριού-η Disney κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο teaser trailer του «The Good Dinosaur», δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από τον κόσμο των δεινοσαύρων.

Θέτωντας το ερώτημα του τι μπορεί να είχε συμβεί, αν τελικά ο αστεροειδής δεν χτυπούσε την Γη, σβήνοντας από τον χάρτη την ύπαρξη των μεγαλύτερων θηλαστικών που περπάτησαν ποτέ στον πλανήτη, το teaser δεν αποκαλύπτει πολλά, σκιαγραφεί όμως σε έναν βαθμό την κεντρική ιδέα πίσω από το story της ταινίας.

Το φιλμ επικεντρώνεται γύρω από την αντισυμβατική φιλία ενός πρόσχαρου δεινόσαυρου, του Arlo, με ένα αγόρι, το οποίο συναντά κατά την διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού.  Οι δυο τους θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι, μπλέκοντας σε προϊστορικές περιπέτειες και επικίνδυνους μπελάδες.

Το «The Good Dinosaur» αναμένετεται στη χώρα μας, τον χειμώνα του ’15.

GooddinosaurbigartworkMainPoster5

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ