Δες το υπέροχο πρώτο τρέιλερ τoυ Grand Budapest Hotel του Wes Anderson

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες  έχει κι επίσημα το πρώτο της τρέιλερ, το οποίο είναι αδύνατον να μην αγαπήσεις με το...

Grand_Budapest_hotel_poster.jpg.CROP.original-originalΓράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες  έχει κι επίσημα το πρώτο της τρέιλερ, το οποίο είναι αδύνατον να μην αγαπήσεις με το πρώτο view. Το The Grand Budapest Hotel του Wes Anderson θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2014 και δυστυχώς το τρέιλερ κάνει την αναμονή ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Μ. Gustave (Ralph Fiennes) είναι κονσιερζ στο πολυτελές Budapest Hotel και καλείται να εκπαιδεύσει αλλά και να πάρει υπό την προστασία του το νεοφερμένο LOBBY BOY με όνομα Zero! Ο θάνατος μιας εκλεκτής πελάτισσας, η κλοπή ενός αναγεννησιακού πίνακα και λοιπά αλλοπρόσαλα περιστατικά θα κάνουν τον Zero να αναθεωρήσει για το πόσο τυχερός είναι που πήρε αυτή τη δουλειά.

Το καστ είναι πολυάστερο σαν το Budapest Hotel. Ο Ralph Fiennes δίνει μια διαφορετική από ότι μας έχει συνηθίσει ερμηνεία, ενώ δίπλα του βρίσκονται οι (βαθιά ανάσα): Edward Norton, Willem Dafoe, Jude Law, Harvey Keitel, Tilda Swinton, Bill Murray, Saoirse Ronan, Owen Wilson, Jason Schwartzman, Adrien Brody και Tom Wilkinson. Μα που είναι αυτό το ξενοδοχείο να πάμε κι εμείς;

Οι πρώτες εικόνες είναι πραγματικά πανέμορφες με έντονη την πολύχρωμη οπτική του σκηνοθέτη και παραμυθένια πλάνα που θυμίζουν έργα του Ζαν Πιερ Ζενέ. Τα λόγια είναι περιττά με τέτοιες εικόνες επομένως πάτα Play και ανεπιφύλακτα Replay !

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ