Ο Seth Rogen έχει οιδιπόδειο στο trailer του The Guilt Trip

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ο σεναριογράφος του Crazy, Stupid, Love και του Bolt συνεργάζεται για πρώτη φορά με την σκηνοθέτη ρομαντικών κομεντί όπως 27 Dresses και The Proposal Anne Fletcher για την κωμωδία The Guilt Trip. Στην ταινία ο πάντα αστείος Seth Rogen υποδύεται τον όχι και τόσο φτασμένο τριαντάρη που είναι εφευρέτης και θα κάνει ένα 8ήμερο road trip για να προωθήσει την εφεύρεση του. Σ’ αυτό το ταξίδι θα το συνοδεύσει η πλέον επιλεκτική Barbra Streisand που παίζει την μητέρα του με την οποία έχουν μια λίγο προβληματική αλλά και αστεία σχέση.

Από το trailer φαίνεται ως μια απλή και λίγο αστεία ταινία με τα κλασσικά αστεία μάνας και γιου, δηλαδή όλα αυτά που κάνουν τους γιους να ντρέπονται να είναι σε δημόσιους χώρους με τις μανάδες τους που όμως ουσιαστικά αγαπάνε. Φαίνεται να έχει σχεδόν αποκλειστικά οικογενειακό προσανατολισμό από την άποψη του κοινού που θα προσελκύσει αλλά τουλάχιστον οι πρωταγωνιστές είναι φτασμένοι κωμικοί διαφορετικών γενιών και φαίνεται να έχουν και χημεία μεταξύ τους.

Εκτός από τους δύο βασικούς ηθοποιούς, παίζουν και οι Adam Scott (γνωστός κυρίως από τη σειρά Parks and Recreation), και ο «θεός» Abed του Community, Danny Pudi. Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες τα Χριστούγεννα που φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη μέρα για μια ανώδυνη κωμωδία σαν κι αυτή.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ