Πρώτο trailer για το «The Harvest» με πρωταγωνιστή τον Michael Shannon

Νέο θρίλερ διά χειρός John McNaughton

Μετά από δυο ολόκληρα χρόνια, όταν και είχαμε τις πρώτες πληροφορίες για έναν νέο ρόλο του Michael Shannon, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από τον σκηνοθέτη του «Wild Things» και του «Henry : Portrait of a Serial Kiler», John McNaughton για το επικείμενο θρίλερ τρόμου «The Harvest», με πρωταγωνιστές τους Michael Shannon («Boardwalk Empire», «Take Shelter») και Samantha Morton («Control», «Miss Julie»).

Πριν απολαύσουμε τον πολυσυζητημένο πλέον Shannon στα «99 Homes» και «Midnight Special», θα καταφτάσει στη μεγάλη οθόνη το «The Harvest», το οποίο και αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη και μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη McNaughton εδώ και σχεδόν 15 χρόνια.

Η υπόθεση του «The Harvest» ακολουθεί τον Shannon και τη Samantha Morton ως ένα ζευγάρι που έχουν κάποια ένοχα μυστικά σχετικά με τον άρρωστο γιο τους.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη-παρουσίαση της ταινίας:

«Στην πρώτη του ταινία μετά από σχεδόν 15 χρόνια, ο σκηνοθέτης του Henry : Portrait of a Serial Killer, φαίνεται να παραπέμπει και πάλι στην ταινία-ορόσημό του που χρονολογείται πίσω στο 1986. Ωστόσο το The Harvest φαίνεται να απομακρύνεται περισσότερο από την πραγματικότητα και να βρίσκεται πιο κοντά στις πιο σκοτεινές πλευρές των παραμυθιών των αδερφών Γκριμ».

«Η Maryann (Natasha Calis) είναι ένα ορφανό κορίτσι που μετακομίζει με τους παππούδες της. Με τη μοναξιά να της χτυπάει την πόρτα αποφασίζει να πιάσει φιλία με το  γειτονικό κλινήρες και πολύ άρρωστο αγόρι (Charlie Tahan), παρά την αποδοκιμασία της μητέρας του (Samantha Morton). Η Maryann όμως συνεχίζει να επισκέπτεται το σπίτι τους αποκαλύπτοντας έτσι σταδιακά κρυφά και τρομερά περιστατικά που συμβαίνουν εκεί. Η Morton στο ρόλο της υπερπροστατευτικής χειρούργου μητέρας του αγοριού είναι η villain της μεγάλης οθόνης στην προκειμένη περίπτωση – τόσο τρομακτική και ταυτόχρονα τόσο τρομερά απεγνωσμένη – και το υποστηρίζει τόσο σωστά, ώστε καθιστά τον Shannon σχεδόν υποτονικό στο ρόλο του πατέρα του αγοριού, πολύ πιο «χλωμό» συγκριτικά με την ίδια.»

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας, το οποίο μας κάνει να αναμένουμε περισσότερα από τα κλασσικά κλισέ που μας έχει προσφέρει το είδος.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ