Αυτή είναι η τελευταία προσθήκη στο cast του “The Hateful Eight”

Αυξάνει και πληθαίνει το cast της νέας ταινίας του Quentin Tarantino

Και κάπως έτσι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Η Weinstein Company ανακοίνωσε χθες πως ο Quentin Tarantino έχει ξεκινήσει την κυρίως φωτογραφία στο 70mm γούεστερν του “The Hateful Eight”. Όπως ήδη γνωρίζεις η διάσημη απαρτία ηθοποιών του νέου ταραντινικού cast, διαθέτει τους Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern και Channing Tatum.

Ωστόσο λίγο πριν το ξεκίνημα της παραγωγής, οι υπεύθυνοι του cast ανακοίνωσαν μια ολόφρεσκη παρτίδα ηθοποιών, οι οποίοι και θα υποστηρίξουν την βασική πρωταγωνιστική ομάδα. Οι περισσότερο εξοικειωμένοι με την δουλειά του Αμερικανού σκηνοθέτη, θα αναγνωρίσουν σίγουρα την Zoe Bell, την οποία και είδαμε στο “Death Proof”, όπως επίσης και στο “Django Unchained” αν και στο συγκεκριμένο φιλμ φορούσε μάσκα. Το υπόλοιπο των ηθοποιών απαρτίζεται κυρίως επί το πλείστον από προηγούμενους συνεργάτες του Tarantino, όπως ο James Parks τον οποίο και σίγουρα θα θυμάσαι από το “Kill Bill”, τους Dana Gourier, Keith Jefferson, Lee Horsey, Craig Stark και Belinda Owino οι οποίοι και συμμετείχαν όλοι τους στο “Django Unchained”. Το μοναδικό ωστόσο νέο μέλος στην ομάδα είναι ο Gene Jones, του οποίου το σύντομο κινηματογραφικό βιογραφικό, περιλαμβάνει συμμετοχές σε ταινίες όπως το “No Country For Old Men” και “Oz The Great And Powerful”.

Με το “The Hateful Eight” να καταφθάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες αργότερα μέσα στο χρόνο, μείνε συντονισμένος για περισσότερα νέα.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ