Το trailer του “The Imitation Game” με τον Benedict Cumberbatch

Iο φιλμ αφορά τη ζωή του σπουδαίου "πατέρα της επιστήμης των υπολογιστών"Alan Turing

Πριν σχεδόν ένα μήνα, σας είχαμε ενημερώσει για την επιστροφή της σειράς-φετίχ του BBC, “Sherlock” νωρίτερα του αναμενομένου, με special χριστουγεννιάτικο επεισόδιο. ΄Μέχρι το “μακρινό” 2015 όμως, οι Benedict Cumbebatch και Martin Freeman έχουν γεμάτο πρόγραμμα, με τον πρώτο να πρωταγωνιστεί στο “The Imitation Game” του οποίου το trailer κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Σκηνοθετημένο από τον Morten Tyldum του νορβηγικού χιτ του 2011 “Headhunters “, το φιλμ αφορά τη ζωή του σπουδαίου “πατέρα της επιστήμης των υπολογιστών”Alan Turing, μίας ιδιοφυΐας που βοήθησε τα μέγιστα στην αποκρυπτογράφηση των μυστικών κωδικών των Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το “The Imitation Game” επικεντρώνεται περισσότερο σε αυτή την προσπάθεια και, συγκεκριμένα, στη στελέχωση της ομάδας που πλαισίωσε τον Βρετανό.

Εκτός από τον Cumberbatch, θα δούμε τον αγαπημένο μας ρολίστα Mark Strong, την “αποκάλυψη” στο Stoker, Matthew Goode, αλλά και την Keira Knightley. Η ταινία θα ντεμπουτάρει στις αίθουσες τον προσεχή Νοέμβριο, ότι πρέπει δηλαδή για την οσκαρική “μάχη”.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ