Το red-band trailer για το “The Nice Guys” μόλις έφτασε

Και είναι τρία λεπτά 70's τρέλας

Η Warner Bros μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο red band trailer της νέας ταινίας του Shane Black (“Iron Man 3“) με πρωταγωνιστές ένα duo με πολλή χημεία μεταξύ τους : Ryan Gosling και Russell Crowe.

O Gosling βρίσκεται στο ρόλο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ, ο οποίος καταλήγει να μπλεχτεί με τον όχι-και-τόσο-νορμάλ χαρακτήρα του Crowe, ο οποίος συνηθίζει να βοηθά ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο. Το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους Matt Bomer, Kim Basinger, Rachele Brooke Smith, και Ty Simpkins.

Η ταινία φαίνεται να έχει έναν ειρωνικό τίτλο κι έξυπνο χιούμορ, σχεδόν σαν ένα “πνευματικό” sequel στο “Kiss Kiss, Bang Bang” του Black – άλλωστε στην ατμόσφαιρα του φέρνει αρκετά. Μια περιπέτεια με μαύρο, ενήλικο χιούμορ και 70’s ατμόσφαιρα είναι κάτι που σίγουρα μας έχει λείψει (από το “Inherent Vice” έχουμε να δούμε κάτι ανάλογο και αξιοπρεπές) και ελπίζουμε το “The Nice Guys” να μην μας απογοητεύσει.

Δείτε το trailer παρακάτω :

TheniceguysBigyellowposterimg599

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ