Ο Ryan Murphy σκηνοθετεί για το HBO

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος Ήρθε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της ταινίας του HBO που σκηνοθετεί ο πολυγραφότατος και υπερεπιτυχημένος δημιουργός του Glee και του American Horror Story,...

Mark Ruffalo, Taylor KitschΓράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ήρθε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της ταινίας του HBO που σκηνοθετεί ο πολυγραφότατος και υπερεπιτυχημένος δημιουργός του Glee και του American Horror Story, Ryan Murphy.

Το The Normal Heart, που θα προβληθεί από το κανάλι στις 25 Μαΐου, αφηγείται την ιστορία ενός gay ακτιβιστή που έχοντας γνωριμίες στην ιατρική κοινότητα προσπαθεί να κάνει γνωστό το ξέσπασμα και τις επιπτώσεις του HIV/Aids ιού στη Νέα Υόρκη των αρχών της δεκαετίας του 1980.

Αν δεν σας φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον γιατί έχουν γυριστεί αρκετές ταινίες με παρόμοιο θέμα, πρέπει να σας πούμε ότι το σενάριο βασίζεται στο αναγνωρισμένο ομώνυμο θεατρικό του Larry Kramer. Και φυσικά έχει και συγκλονιστικό cast. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Mark Ruffalo, Julia Roberts, Matt Bomer, Taylor Kitsch και τον Jim Parsons του Big Bang Theory.

Το buzz που έχει προκαλέσει η ταινία είναι τόσο μεγάλο που το κανάλι έχει ήδη υποσχεθεί στον Ryan Murphy ένα sequel. Μετά την περσινή συμμετοχή και επιτυχία του Behind the Candelabra, δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε τον Murphy να περπατάει το κόκκινο χαλί των φετινών Καννών.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ