Επιτέλους το trailer του The Place Beyond the Pines με τον Ryan Gosling

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Εδώ στο reel.gr υπάρχει μια ταινία που περιμένουμε περισσότερο από κάθε άλλη για την επόμενη χρονιά. Και αυτή είναι το The Place Beyond the Pines.

Καταρχάς είναι η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη Derek Cianfrance του σκηνοθέτη του εκρηκτικά συναισθηματικού και αφοπλιστικά αληθινού Blue Valentine. Κατά δεύτερων είναι η επόμενη ταινία του Ryan Gosling σε παρόμοιο ρόλο μ’ αυτό που τον αγαπήσαμε στο Drive (υποδύεται έναν στάντμαν μοτοσικλετιστή που το γυρίζει σε ληστής τραπεζών), δηλαδή του κακού παιδιού που όμως έχει ευαισθησίες και πάνω απ΄ όλα δεν μιλάει πολύ.

Τρίτον η ταινία προβλήθηκε στο περασμένο φεστιβάλ του Τορόντο και έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές τις οποίες το trailer δεν ξεχνά να αναφέρει. Τέταρτον η ερμηνευτική στροφή του Bradley Cooper από ρόλους Hangover σε πιο πολύπλοκους χαρακτήρες όπως στο πολυσυζητημένο Silver Linings Playbook, φαίνεται να συνεχίζεται με επιτυχία και εδώ. Θα τα καταφέρει τελικά να αποστομώσει τους επικριτές του; Πέμπτον το cast του είναι εκπληκτικό γιατί περιλαμβάνει Eva Mendes, Ray Liotta και Rose Byrne!

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες περίπου το Μάρτιο του 2013 αν και για την Ελλάδα δεν έχει βγει ακόμα ακριβής ημερομηνία.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ