Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του «The Wolverine» είναι εδώ!

...

Γράφει ο Παύλος Σηφάκης

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το επερχόμενο»The Wolverine» κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο και το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι «πόσες ώρες ξόδεψε ο Χιου Τζάκμαν στο γυμναστήριο;». Πέρα από τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς και τους λοιπούς μύς του Wolverine, δεν παίρνουμε πάντως καμιά άλλη σπουδαία πληροφορία για την υπόθεση ή για άλλους χαρακτήρες.

Το «The Wolverine», που θα βγει στην Αμερική 26 Ιουλίου του 2013 (άρα μάλλον Αύγουστο στην Ελλάδα), βρίσκει τον αγαπημένο μας X-man να ταξιδεύει στην Ιαπωνία όπου εκπαιδεύεται για να γίνει σαμουράι! Το σενάριο το γράφει ο Κρίστοφερ Μακουάιρ (έχει στο ενεργητικό του τους  εξαιρετικούς «Συνήθεις Υπόπτους» αλλά και το κακό «The Tourist») μαζί με τον ειδικό στις περιπέτειες Μαρκ Μπόμπακ («Live Free or Die Hard», «Unstoppable», «Total Recall») ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πολυσχιδής Τζέημς Μάνγκολντ («Identity», «Kate and Leopold», «3:10 to Yuma»).  Δίπλα στον  Χιου Τζάκμαν θα εμφανίζονται οι Γουιλ Γιούν Λι και Μπράιαν Τι.

Χρειαζόμαστε άραγε έναν ακόμα Wolverine μετά τα τρία «X-Men» και το «X-Men, Origins: Wolverine» του 2009; Έχει να μας δώσει κάτι ακόμα ο χαρακτήρας; Θα ξέρουμε σε περίπου ένα χρόνο. Προς το παρόν, μετρήστε κοιλιακούς και κερδίστε:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ