Το The World´s End σε καλεί σε διαδικτυακή μπαρότσαρκα

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Αυτή είναι μία από τις ταινίες που έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό πριν καν προβληθεί. Το  The World´s End, των μάγων της παρωδίας Edgar Wright, Martin Freeman, Nick Frost και Simon Pegg κάνει δώρο στο κοινό του την προβολή της ταινίας στη Comic-Con 2013, αν ακολουθήσουν την ταινία στην διαδικτυακή της…μπαρότσαρκα.

Η ταινία έχει σαν βάση την προσπάθεια μιας παλιοπαρέας να περάσει και από τις 12  pub της πόλης, μέχρι την τελευταία, την  The World´s End. Φυσικά, ενδιάμεσα θα πρέπει να εξοντώσει τους εξωγήινους που θέλουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και να φέρουν το The World´s End!

Οι δημιουργοί της ταινίας λοιπόν δημοσιεύουν σε διάφορα κινηματογραφικά σαιτ τις χαρακτηριστικές πινακίδες των 12  pub της ταινίας οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν από τους φαν της ταινίας στη Comic-Con για να κερδίσουν είσοδο στη προβολή. Αν και το Σαν Ντιέγκο πέφτει λίγο μακρυά, εμείς μπορούμε να απολαύσουμε τις πινακίδες-αφίσες της ταινίας που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα, και να ετοιμαστούμε για τον barmaggedon!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ