Πιστεύεις στα φαντάσματα; Δες το trailer του «The Apparition»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Από ότι φαίνεται ο Αύγουστος είναι ο πιο hot μήνας για τα στούντιο να κυκλοφορήσουν μαζικά ταινίες τρόμου. Πριν λίγες μέρες σου είχαμε δείξει το trailer του The Possession, το οποίο κι αυτό αναμένεται τον Αύγουστο να κυκλοφορήσει, τουλάχιστον στις αμερικάνικες αίθουσες, ενώ σήμερα έχουμε το πρώτο trailer του “The Apparition” σε σκηνοθεσία Todd Lincoln. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Tom Felton (ο Draco Malfoy από τα “Harry Potter”), η Ashley Greene και ο Shebastian Stan.

Σύμφωνα με το σενάριο της, υπάρχει μια θεωρεία πως τα φαντάσματα, οι δαίμονες και όλα αυτά υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή εμείς πιστεύουμε σε αυτά. Έτσι μια ομάδα ατόμων βάζουν την θεωρία αυτή σε πράξη… Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μια οντότητας που τρέφεται με τον φόβο των ανθρώπων.

Βλέποντας το trailer, άρχισα να αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζει τον χρόνο μου. Η αλήθεια πως το σενάριο έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον και το όλο εγχείρημα έμοιαζε λίγο με το η “Μεταφυσική Δραστηριότητα” (Paranormal Activity) να συναντά το “Σήμα Κινδύνου” (The Ring) (κάπου είδα την Σαντάκο ή μου φάνηκε;) Ο Tom Felton φαίνεται αστείος με γυαλία και γενικά υπάρχουν σκηνές που ίσως σε κάνουν να πεταχτείς στην αίθουσα. Από την άλλη η ταινία βρίσκονταν σε παραγωγή από το 2009 και η εταιρεία παραγωγής είναι η Dark Castle όπου μας έχει δώσει το remake του “House on the Haunted Hill”, το “Thir13en Ghosts”, το “Ghost Ship”, το “House of Wax” και πολλά άλλα, οπότε σίγουρα θα κρατούσα και μια πισινή.

Πάντως το trailer μπορείς να το απολαύσεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ