Ένα trailer ό,τι να ‘ναι του «The Canyons» 50s style

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τελικά αυτή η ταινία όσο πάει γίνεται και πιο κουλή! Το πρώτο trailer του “The Canyons” μας παρουσίασε την ταινία με μια πιο grindhouse αισθητική και τώρα, με το δεύτερο επίσημο trailer της, η ταινία παρουσιάζεται με στυλ της δεκαετίας του 50. Στην αρχή, βλέποντας το, νόμιζα πως ήταν κάποιο βίντεο φτιαγμένο από κάποιον φαν (ειδικά με το σχόλιο στο τέλος “coming soon to an internet server of your choice”), αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε ως επίσημο.

Η ταινία δεν φαίνεται να παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Και πως άλλωστε αφού σαν καστ έχει ίσως το πιο wtf συνδυασμό που έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό σε κάποια ταινία: η αγαπημένη των ταμπλόιντ Lindsay Lohan συμπρωταγωνιστεί με το νέο «ΜΕΓΑΛΟ» ταλέντο του Hollywood, τον πορνοστάρ James Deen (όποια συνωνυμία με ζωντανούς ή πεθαμένους είναι απλά τυχαία) αλλά και τον σκηνοθέτη Gus Van Sant!

Ο πρώην σεναριογράφος, νυν σκηνοθέτης, Paul Shrader (“Taxi Driver”, “Raging Bull”) αποφασίζει να γυρίσει αυτό το αριστούργημα με σενάριο του Bret Easton Ellis (“American Psycho”). Περί τίνος πρόκειται όμως η ταινία; Πρόκειται για την ιστορία ενός γκρουπ από γοητευτικούς αλλά ιδιαίτερα διαταραγμένους νέους με το όνομα Angelenos στο Χόλιγουντ. Ο Deen θα παίξει τον Christian ένα νεαρό άντρα που χειραγωγεί τα νέα μέλη στην ομάδα, είναι παραγωγός ταινιών και απολαμβάνει να βιντεοσκοπεί τα τρίο που κάνει στο σεξ. Η Lohan θα κάνει την κοπέλα του Christian, την Tara, μια όμορφη κοπέλα, πρώην μοντέλο, που τα παράτησε όλα και πούλησε την τιμή της για τα υλικά αγαθά που Christian της παρέχει.

Αρκετά όμως. Απόλαυσε το ό,τι να ‘ναι trailer παρακάτω.

[fbshare type=»button»] [twitter style=»horizontal» float=»left»]

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ