Τριπαρισμένο υπέροχο trailer του «The Congress»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Ari Folman τον μάθαμε οι περισσότεροι και τον αγαπήσαμε το 2008 με το υπέροχο animation documentary “Waltz With Bashir”. Τώρα επιστρέφει με άλλο μια ταινία η οποία συνδυάζει υπέροχα το live action με το animation. Στο “The Congress” βλέπουμε την Robin Wright στο ρόλο μιας αποτυχημένης ηθοποιού (της ίδιας) η οποία αποφασίζει να συμμετέχει σε ένα πείραμα όπου το μόνο που χρειάζεται είναι να σκανάρει τον εαυτό της για να μπορεί πρωταγωνιστεί σε οποιαδήποτε μελλοντική ταινία χωρίς να προϋποθέτει την δική της συμμετοχή.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Stanislaw Lem “The Futurological Congress”και ο Folman φαίνεται πως προσπαθεί να μεταφέρει την αγωνιά του ίδιου αλλά και όλη της κινηματογραφικής βιομηχανίας για το μέλλον του σινεμά. Ένα μέλλον το οποίο ήδη είχε αρχίσει να συζητείται από το 2001 όταν είχε κυκλοφορήσει η ταινία “Final Fantasy: The Spirits Within”. Όλα αυτά συνδυάζονται υπέροχα με σουρεαλιστικά animation και live action δράμα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Harvey Keitel και Danny Huston. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στο 66ο Φεστιβάλ των Καννών. Δες το υπέροχο τριπαρισμένο trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ