Θεωρίες συνωμοσίας στο «The Conspiracy» trailer

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Οι ταινίες τύπου lost and mockumentaries έχουν γίνει πολύ δημοφιλής τον τελευταίο καιρό. Το είδος που εξυπηρετεί περισσότερο είναι φυσικά οι ταινίες τρόμου, κυρίως με δαίμονες, φαντάσματα, τέρατα και άλλα μεταφυσικά πλάσματα, οι οποίες γυρίζονται η μία πίσω από την άλλη. Οπότε είναι κάπως αναζωογονητικό για αυτό το είδος των ταινιών όταν κάποιος αποφασίζει να γυρίσει κάτι διαφορετικό, όπως είδαμε το Chronicle τον χειμώνα που μας πέρασε.

Κάτι τέτοιο έχουμε και τώρα. Το “The Conspiracy” μιλάει για μια ομάδα που φτιάχνουν ένα ντοκιμαντέρ για τις μεγάλες συνωμοσίες του πλανήτη και για το πόσο είναι πραγματικές ή όχι, βασισμένοι στις θεωρίες ενός άντρα που τον ακολουθούν παντού. Όταν όμως αυτός εξαφανίζεται, αρχίζουν να πιστεύουν πως όντως κάτι συμβαίνει κι ότι όλα αυτά δεν είναι μόνο θεωρίες ενός τρελού.

Παρακολούθησα το trailer μη γνωρίζοντας για το τι πρόκειται και στην αρχή πίστευα πως όντως έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για θεωρίες συνωμοσία όπως έκανε ο Michael Moore, αλλά γρήγορα τα πράγματα παίρνουν μια πιο σκοτεινή τροπή και αρκετά πιο ενδιαφέρουσα θα έλεγα. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Christopher MacBride και ακόμα δεν έχει βγει ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ