Το τελευταίο και πιο υποβλητικό trailer του «The Dark Knight Rises»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πώς ένα trailer καμιά φορά μπορεί να σε υποβάλει με την ατμόσφαιρά του και να σε αφήσει άναυδο. Πολύ λίγα το καταφέρνουν και αυτό που συνεπάγεται στο τέλος είναι ότι η ταινία είναι εξίσου υπέροχη.

Αυτό ακριβώς καταφέρνει και το τελευταίο trailer του “The Dark Knight Rises” του Christopher Nolan. Οι λεπτές πινελιές που παρατηρείς, όπως η απουσία ηχητικών εφέ, η μουσική επένδυση του trailer αλλά και όλα όσα δείχνει με τόση μαεστρία καταφέρνουν να σε αφήσουν στο τέλος με το στόμα ανοιχτό κάνοντάς σε να ζητάς περισσότερα.

Επιτέλους βλέπουμε την Catwoman να ρίχνει λίγο ξύλο στο πλευρό του Batman, τον Batman να δείχνει ανήμπορος μπροστά στην απειλή του Bane και τον Bane να είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Από όλα όσα έχουμε δει ως τώρα, η ταινία πρόκειται να είναι ένα δυνατό κλείσιμο στην τριλογία του Nolan και ανυπομονώ να τη δω. Για των ώρα όμως το trailer του “The Dark Knight Rises” σε περιμένει παρακάτω μιας και η ταινία θα αργήσει λίγο να έρθει στα μέρη μας (23 Αυγούστου).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ