Άκου samples από ολόκληρο το soundtrack του «The Dark Knight Rises»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Νομίζω πως δεν υπάρχει κάποιος που να μην περιμένει το τελευταίο μέρος της τριλογίας του “Batman” του Christopher Nolan, με τίτλο “The Dark Knight Rises”, τον Αύγουστο στις ελληνικές αίθουσες. Ένα από τα μεγάλα όμως ατού των δύο προηγούμενων ταινιών που αγαπήθηκαν τόσο από τους κριτικούς όσο κι από το κοινό είναι και το soundtrack που είχαν γράψει οι Hans Zimmer και James Newton Howard, με υπέροχες μουντές μελωδίες που ταίριαζαν γάντι στον κόσμο που δημιούργησε ο Nolan. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αρχικό θέμα του «Marcotus« από το soundtrack του «Batman Begins» το οποίο θεωρώ ίσως το καλύτερο θέμα που γράφτηκε για την τριλογία (ακούγεται και στην αρχή του «Corynorhinus«).

Αυτή την φορά ο Zimmer επιστρέφει μόνος για την σύνθεση της μουσικής της ταινίας και έχουμε την χαρά εδώ να σας δώσουμε να ακούσετε 30 δευτερόλεπτα από το soundtrack που έγραψε ο ίδιος για το “The Dark Knight Rises”. Υπάρχουν μελωδίες που σίγουρα θα σε κάνουν να θυμηθείς τις δύο προηγούμενες δουλειές του, αλλά ακόμα κι εδώ δεν παύει να φαίνεται πως έχει γράψει ένα εξίσου υπέροχο ατμοσφαιρικό soundtrack.

Προσωπικά ανυπομονώ να ακούσω την ολοκληρωμένη δουλειά του και το πως δένει με τις εικόνες του Nolan. Για την ώρα όμως άκου τα samples στο player παρακάτω. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από την Τρίτη 21 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*