Νέο trailer του «Δικτάτορα»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Είτε τον αγαπάς είτε τον μισείς, ο Sacha Baron Cohen επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με τον “Δικτάτορα”. Μπορεί να θυμάσαι τον πανικό που είχε προκαλέσει στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Όσκαρ προσπαθώντας να προωθήσει την νέα του ταινία. Σήμερα κυκλοφόρησε και το δεύτερο trailer του “Δικτάτορα” το οποίο δείχνει παραπάνω πράγματα για την υπόθεση της ταινίας από ότι το πρώτο trailer το οποίο είχε κυκλοφορήσει λίγους μήνες πριν.

Το “twist” αν θες της υπόθεσης δεν με ικανοποίησε και τόσο. Περίμενα πως η ταινία θα ήταν για άλλη μια φορά σάτιρα της ξενοφοβίας και του συντηρητισμού της Αμερική, αλά “Borat”, αλλά αντ’ αυτού παρουσιάζει και μια πιο ρομαντική πλευρά της στο πρόσωπο της Anna Faris, η οποία παρεπιπτώντος μοιάζει σαν μικρό αγοράκι. Φυσικά θα υπάρχουν και τα κοινωνικοπολιτικά σχόλια όπως μόνο ο Baron Cohen μπορεί να κάνει τόσο καυστικά και τόσο πετυχημένα.

Παράλληλα με το trailer κυκλοφόρησαν και κάποιες νέες viral φωτογραφίες με τον Δικτάτορα να ποζάρει σε διάφροες εκδηλώσεις καθώς και διάφορα πορτραίτα του.

Δες τις φωτογραφίες αυτές στην gallery αλλά και το καινούργιο trailer της ταινίας παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ