Νέο trailer του «Μεγάλου Γκάτσμπι»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To “Great Gatsby” του Baz Luhrmann έχει περάσει από 1000 κύματα. Ήταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012, συγκεκριμένα κάπου τώρα τα Χριστούγεννα το περιμέναμε, αντ’ αυτού όμως η έξοδος της στις κινηματογραφικές αίθουσες μεταφέρθηκε για τον Μάιο του 2013. Το πρώτο trailer κοντεύει να χρονίσει.

Πρόκειται φυσικά για την δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του F. Scott Fitzerald (με πρώτη εκείνη του 1974 με τους Robert Redford και Mia Farrow σε σκηνοθεσία Jack Clayton) και διηγείται την ιστορία του Nick Carraway (Τόμπι ΜακΓκουάϊρ), ενός πρόσφατου απόφοιτου του Γέϊλ και βετεράνου του Ά Παγκοσμίου, ο οποίος νοικιάζει μια καλοκαιρινή κατοικία, δίπλα στον απμονωμένο Gatsby (Λεονάρντο ντι Κάπριο), στον κύκλο του οποίου θα αρχίσει σιγά σιγά να προσχωρεί, ενώ στη ‘παρέα’ συμπεριλαμβάνεται και η όμορφη, αλλά ολίγον damaged Daisy Buchanan (Κάρεϊ Μούλιγκαν).

Στο καινούργιο trailer βλέπουμε τον Ντι Κάπριο να διηγείται την δική του ιστορία στον ΜακΓκουάϊρ προβάλλοντας τον εαυτό του ως ένα αμερικάνικο είδωλο. Από ότι φαίνεται όλοι τους μπορούν στα σταθούν επάξια στους αντίστοιχους πρωταγωνιστές της ταινίας του ’74 ενώ τα σκηνικά και το soundtrack μαγεύουν από το πρώτα κιόλας καρέ.

Ελπίζουμε μόνο να μην μας βγει άλλη μια “Australia”! Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Μαΐου και σε 3D από την Village. Δες το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ