Αχτύπητο δίδυμο Bullock – McCarthy στο τρέιλερ του THE HEAT.

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η φόρμουλα “buddy cop” είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια από τις κωμωδίες, αλλά φαίνεται πως επιστρέφει στη παλιά της επιτυχία. Μετά το περσινό “21 Jump Street” που αποδείχτηκε μια απρόσμενα θετική έκπληξη, έρχεται το “The Heat” του οποίου τα συστατικά υπόσχονται πολύ γέλιο από τους ειδικούς του είδους.

Το πρώτο τρέιλερ δεν αποκαλύπτει πολλά επί της ιστορίας πέραν από τα βασικά. Η Σάντρα Μπούλοκ υποδύεται μια πράκτορα του FBI που ακολουθεί κατά γράμμα το νόμο και είναι τυπική επαγγελματίας. Από την άλλη, η Μελίσσα Μακάρθι είναι μια αστυνομικός που χρησιμοποιεί πιο πρωτόγονες και ανορθόδοξες μεθόδους για να εξασκεί τη δουλειά της. Οι δυο τους θα αναγκαστούν να συνεργαστούν και κυρίως να ανεχτούν η μία την άλλη, σε μια προσπάθεια να συλλάβουν έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

Η όλη ιδέα είναι αρκετά φορεμένη, αλλά οι άνθρωποι που εμπλέκονται εγγυώνται του αποτελέσματος. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Πωλ Φιγκ, που με το Bridesmaids απέδειξε ότι η καλή κωμωδία μπορεί να είναι γένους θηλυκού. Η Σαντρα Μπούλοκ που μετά το όσκαρ της επικεντρώθηκε σε σοβαρούς ρόλους, επιστρέφει επιτέλους στο είδος της κωμωδίας με έναν ρόλο παρόμοιο του Miss Congeniality. Από την άλλη η Μελίσσα Μακάρθι έχει γίνει πλέον ο θηλυκός Γαλιφιανάκης και οι μετοχές της ανεβαίνουν συνεχώς τελευταία. Τέλος, το σενάριο όπως και με το Bridesmaids, είναι επίσης γένους θηλυκού και δη της Πέγκι Ντίπολντ που έχει γράψει στο παρελθόν για το Parks and Recreation.

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και προϊδεάζει μιας μοναδικής χημείας μεταξύ του πρωταγωνιστικού διδύμου που κάνει εύκολη υπόθεση το γέλιο. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον ερχόμενο Απρίλιο.

Δες το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*