Όταν το “The Hobbit” συνάντησε το “The Office” έγινε του…SNL

O Martin Freeman είναι ένα εργαζόμενo hobbit στο ξεκαρδιστικό βίντεο του Saturday Night Live.

Ο Martin Freeman απέδειξε για ακόμη μια φορά το πηγαίο κωμικό του ταλέντο, παρουσιάζοντας το πρόσφατο Saturday Night Live, στο οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ, υποδύθηκε ταυτόχρονα, δυο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες, της μέχρι τώρα καριέρας του: τον Bilbo Baggins και τον Tim Canterbury του τηλεοπτικού “The Office”.

Όπως μπορείς να δεις στο βίντεο που ακολουθεί, το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό, με το Hobbit/Tim να μιλάει-κάπως απογοητευμένα η αλήθεια είναι-για την σημερινή του, γραφειακή δουλειά, έχοντας αφήσει πίσω του, τις ένδοξες, ηρωϊκές στιγμές του κόσμου της Μέσης Γης.

Εκτός πάντως από τον Freeman στον ρόλο του Hobbit, θα απολαύσεις έναν τροφαντό…Gandalf στον ρόλο του Γενικού Διευθυντή, καθώς και ένα γραβατωμένο, τσαντισμένο Gollum που σίγουρα αποτελεί την απολαυστικότερη πινελιά.  Βέβαια, ένα πέρασμα από ένα κακάσχημο Orc, ένα πανέμορφο, θηλυκό ξωτικό και έναν Legolas-παιδί του φωτοτυπικού, είναι επίσης ευπρόσδεκτο.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του “The Hobbit: The Battle of the Five Armies” στις 18 Δεκεμβρίου, ο Martin Freeman μας θυμίζει και πάλι, γιατί θα συνεχίσουμε να τον ακολουθούμε σε κάθε νέο, επαγγελματικό του βήμα.  Γιατί απλά είναι απίθανος.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ