Καινούργιο trailer του «The Impossible» αλα ισπανικά

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Στα τέλη του Δεκέμβρη, σου είχαμε δείξει το πρώτο teaser για την ταινία “The Impossible” του σκηνοθέτη του “Ορφανοτροφείου” Juan Antonio Bayona… αλλά στα ισπανικά. Η ταινία μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον δρόμο της διανομής στις αμερικάνικες αίθουσες και μέχρι τώρα η μόνη ημερομηνία προβολής της είναι στην Ισπανία στα τέλη του Οκτώβρη.

Με φόντο τα σεισμό 9.2 Ρίχτερ που έγινε τα Χριστούγεννα του 2004 στον Ινδικό Ωκεανό και το φονικό τσουνάμι που ακολούθησε με πάνω από 230.000 νεκρούς, οι περισσότεροι στην Ινδονησία με πάνω από 130.000, το «The Impossible» επικεντρώνεται κυρίως στην αληθινή ιστορία μιας οικογένειας που βρέθηκε στο επίκεντρο της βιβλικής αυτής καταστροφής.

Σήμερα κυκλοφόρησε και ένα δεύτερο trailer από την ταινία και αυτό ντουμπλαρισμένο στα ισπανικά. Για άλλη μια φορά το trailer καταφέρνει σε προετοιμάσει για το κλίμα της ταινίας, επικεντρώνοντας στους χαρακτήρες παρά στη καταστροφή, όπου παρόλα αυτά όσα δείχνει από αυτή φαίνονται εντυπωσιακά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts, Ewan McGregor και Geraldine Chaplin.

Ξεσκόνισε λοιπόν τα ισπανικά σου και δες trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ