Και ο “Lone Ranger” πάει Super Bowl!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το Super Bowl να χει πλέον τελειώσει, κράτησε όμως για το τέλος, ένα από τα τελευταία του κρυμμένα, δυνατά χαρτιά. Το νέο clip του πολυαναμενόμενου The Lone Ranger”, απογειώθηκε μαζί με την αγωνία των θεατών, για να μας αποκαλύψει μόνο λίγα ακόμα δευτερόλεπτα ενός western αλλιώτικου από τα άλλα.

Το ολοκαίνουργο trailer, περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες σκηνές δράσεις, αφήνοντας τον Depp και την …περίεργη προφορά του στην άκρη και επιτρέποντας στις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους. Για όσους δε γνωρίζουν, το “Lone Ranger” του Gore Verbinski, ακολουθεί τις περιπέτειες του John Reid (Armie Hammer), ενός τεξανού ranger, ο οποίος παρέα με τον ινδιάνο Tonto (Johny Depp), αφιερώνει τη ζωή του στον αγώνα για τη δικαιοσύνη.

Η αλήθεια είναι πως από τις λίγες μόνο σκηνές που έχουμε δει μέχρι στιγμής, η δράση σε συνδυασμό με τις ατάκες του Depp σπάνε κόκκαλα, με τον τελευταίο να βρίσκεται και πάλι σε έναν απ’ αυτούς τους ρόλους που λατρεύει να κυνηγάει. Και για να μη μακρηγορούμε, δες το trailer, ενώ για ακόμα περισσότερες εκπλήξεις του φετινού Super Bowl, απευθύνσου εδώ. Περιμένουμε τα σχόλιά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ