Τελευταίο trailer του «The Master» του Paul Thomas Anderson

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To “The Master”, η νέα ταινία του Paul Thomas Anderson, είναι ίσως μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του φετινού χειμώνα. Ήδη σε μια μυστική πρεμιέρα της έχει καταφέρει να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και, αν και νωρίς ακόμα, έχει θέσει μια γερές βάσεις για τις υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία Όσκαρ. Λίγες μέρες έμειναν πριν η ταινία κάνει και την επίσημη πρεμιέρα της στο 69ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και στο ίντερνετ κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer της με πολλές καινούργιες σκηνές.

Επιτέλους βλέπουμε και τον Philip Seymour Hoffman ο οποίος με στόμφο ξεχωρίζει την φύση των ανθρώπων από τα ζώα, την Amy Adams αλλά και τον Joaquin Phoenix σε μια ερμηνεία που οι πρώτες κριτικές λένε για σίγουρο Όσκαρ αυτή την φορά.

Πρόκειται για την ιστορία αποτελεί ένα δράμα που λαμβάνει χώρα στα μέσα της δεκαετίας του ’50 και επικεντρώνεται κυρίως στη σχέση ανάμεσα σε έναν χαρισματικό άνδρα γνωστό ως “The Master” του οποίου η οργάνωση που βασίζεται στην ‘πίστη’, βρίσκει μεγάλη απήχηση σταδιακά στην Αμερική, και σε έναν νεαρό περιπλανώμενο ο οποίος γίνεται το δεξί του χέρι.

Μπορείς να δεις τα δυο προηγούμενα trailers εδώ κι εδώ. Η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον φετινό χειμώνα στις ελληνικές αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ