Το «The Raid» κάνει πρεμιέρα απόψε στο Λαΐς

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Είσαι έτοιμος να δεις απόψε μια από τις καλύτερες περιπέτειες της χρονιάς (ή όπως λεει χαρακτηριστικά το Twitchfilm “Η καλύτερη ταινία δράσης των τελευταίων δεκαετιών”);

Το “The Raid”, ή “Επιχείρηση: Χάος” αν προτιμάς στα ελληνικά, θα κάνει την πρεμιέρα του απόψε στις 21:00 στον κινηματογράφος Λαΐς στα πλαίσια του 2ου Athens Open Air Film Festival σε συνεργασία με την Feelgood. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό: η είσοδος είναι δωρεάν. Πρόκειται για μια κλειστοφοβική, σαρκοβόρα, καταιγιστική, ακόρεστη και μ’ έναν άξεστο τρόπο σαρκαστική ταινία δράσης όπου μια επίλεκτη ομάδα ειδικών δυνάμεων έχει αναλάβει να εξοντώσει τον Tama (Ray Sahetaphy), τον πιο αδίστακτο εγκληματία της Τζακάρτα που εδρεύει σε ένα τεράστιο ρημαγμένο κτίριο παρέα με δολοφόνους, βιαστές, ναρκομανείς και κλέφτες. Η αποστολή εκτός από μυστική είναι και η πρώτη που συμμετέχει ο Rama (Iko Uwais), ένα νεοσύλλεκτο μέλος της ομάδας των αστυνομικών. Όταν η αποστολή αποκαλύπτεται κι ο Tama υπόσχεται ασυλία σε όποιον προσφερθεί να σκοτώσει τους αστυνομικούς-εισβολείς, ο Rama θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο του το θάρρος για να βγει ζωντανός από μια εφιαλτική δοκιμασία που τον περιμένει σε κάθε ένα από τους 30 ορόφους του κτιρίου.

Η προβολή θα είναι απόψε 18 Ιουλίου, στις 21:00 στον κινηματογράφος Λαΐς (θερινός της Ταινιοθήκης της Ελλάδος) στο Γκάζι. Είσοδος ελεύθερη αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

H ταινία ανοίγει στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου από την Feelgood.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*