Άρχισαν τα γυρίσματα του «The Raid: Berandal»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ήδη έμαθες ότι μια από τις καλύτερες περιπέτειες της προηγούμενης χρονιάς, το The Raid: Redemption, ετοιμάζει την συνέχειά του με τίτλο “The Raid: Berandal”. Το σενάριο/σκηνοθεσία αναλαμβάνει για άλλη μια φορά το Gareth Evans και το πρωταγωνιστικό ρόλο ο Iko Uwais. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αυτές τις μέρες στην Τζακάρτα και για άλλη μια φορά αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο η αδρεναλίνη με εκπληκτικές χορογραφημένες σεκάνς δράσης και μια περιπέτεια που θα σε κρατάει σε αγωνία από την αρχή κιόλας της ταινίας.

Η ιστορία συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το πρώτο “The Raid” και ακολουθεί τον Rama (τον χαρακτήρα του Uwais) να εισχωρεί στα άδυτα του συνδικάτου του εγκλήματος της Τζακάρτα για να προστατέψει την οικογένειά του και να αποκαλύψει την διαφθορά της αστυνομίας. Η XYZ Films είπαν σε δελτίο τύπου ότι: “είμαστε πολύ χαρούμενοι να ξεκινήσουμε το επόμενο κεφάλαιο του “The Raid”. O Gareth μας εισήγαγε σε ένα πλούσιο και εκπληκτικό γεμάτο δράση κόσμο στην πρώτη ταινία και ανυπομονούμε να δούμε τι καινούργιο θα κάνει με το “Berandal”.”

O Evans είπε: “ευχαριστούμε όλους τους φανς για την συμπαράστασή τους. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στα γυρίσματα και να σας δείξουμε τι ετοιμάζουμε. Το 2014 θα επιστρέψουμε με μια ταινία με περισσότερη δράση και αίμα. Θα σας δούμε στις αίθουσες.”

Η πρώτη ταινία είχε καταφέρει να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο φεστιβάλ του Τορόντο το 2011, καταφέρνοντας να κερδίσει το βραβείο κοινού και παίχτηκε και στο Sundance και στο SXSW. Κέρδισε πάνω από $15 εκατομμύρια έχοντας ως budget μόνο $1 εκατομμύριο. Παρακάτω μπορείς να δεις και τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*