Το υπέροχα γλυκόπικρο trailer του «The Turning»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ένα δύσκολο στο να μεταφερθεί στο σινεμά βιβλίο έχει γίνει ταινία. Το “The Turning” του Αυστραλού συγγραφέα Tim Winton πρόκειται για 17 μικρές ιστορίες οι οποίες αλληλοσυνδέονται μεταξύ του και ξεδιπλώνονται κατά την διάρκεια μιας ολόκληρης γενιάς σε μια πόλη της δυτικής Αυστραλίας, ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Μελβούρνης.

Όλες αυτές οι ιστορίες έχουν σκηνοθετηθεί από 17 διαφορετικούς σκηνοθέτες, πρωτοεμφανιζόμενους ή μη ανάμεσά τους και ονόματα όπως Cate Blanchett, Mia Wasikowska και David Wenham! Το πρώτο trailer δείχνει γλυκόπικρο, περισσότερο να φέρνει στο “Tree of Life” του Malick, συνοδευόμενο με υπέροχες εικόνες της αυστραλιανής ηπείρου με την απαραίτητη μελαγχολική μουσική υπόσχοντας μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Στην ταινία πρωταγωνιστούν Cate Blanchett, Rose Byrne, Hugo Weaving, Richard Roxburgh και Miranda Otto.

Αν η ταινία είναι τόσο όμορφη όσο αυτό το trailer, τότε θα θέλαμε να ζήσουμε αυτή την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και κάποια ημερομηνία εξόδου και για την χώρα μας, αλλά για την ώρα απόλαυσε το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ