Στα παρασκήνια του «Τhe Wolverine»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του Wolverine στην δική του solo ταινία «X-Men Origins: Wolverine», ο υπερφετιασμένος Hugh Jackman επιστρέφει και πάλι για να αποδείξει για ακόμη μια φορά γιατί αποτελεί το ιδανικό casting για έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ήρωες των X-Men.

Στον απλό, λιτό και απέριττο τίτλο του «The Wolverine» του James Mangold («Girl, Interrupted», «Walk the Line», «3:10 to Yuma») ο Hugh θα έρθει αντιμέτωπος και πάλι με την θνητή του υπόσταση η οποία θα γίνει πιο χειροπιαστή από ποτέ όταν ένας παλιός του γνωστός τον καλέσει στην σύγχρονη Ιαπωνία εκεί όπου ο Wolverine θα πάρει μια γενναία γεύση του τι εστί προσωπικοί δαίμονες, ατσαλένιοι σαμουράϊ και απτή μυρωδιά θανάτου.

Το «Τhe Wolverine» όπως θα έχεις πάρει ήδη χαμπάρι από το μπόλικο φωτογραφικό υλικό και τα trailers, θα κάνει την εμφάνισή τους στις αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου και φυσικά θα αποτελέσει την καλύτερη αφορμή για ποπ κορν υπερθέαμα και καλοκαιρινή μπλοκμπαστεροποίηση.

Λίγο πριν το απολαύσεις όμως ρίξε μια ματιά στα παρασκήνια που ακολουθούν και δες τον Hugh ημίγυμνο (oh la la…) σε κάθε πιθανό συνδυασμό αεροπετάγματος, ξύλου και ειλικρινούς απομυθοποίησης του κόσμου των θεαματικών περιπετειών του Wolverine.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ