Μπάνιο παρεά με τον Daniel Radcliffe και Jon Hamm

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Δεν είναι και κάθε μέρα που βλέπεις τον Daniel – Harry Potter – Radcliffe στην ίδια σκηνή με τον Jon – Don Draper – Hamm. Πόσο μάλλον να κάνουν και μπάνιο μαζί και να δίνει ο ένας στον άλλον το σφουγγάρι!

Πριν σου πάει άλλου το μυαλό, το Radcliffe και ο Hamm παίζουν τον ίδιο χαρακτήρα με διαφορά ηλικίας. Κι όλα αυτά στη νέα σειρά του Sky Arts “A Young Doctor’s Notebook” όπου ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις 6 Δεκεμβρίου και με το πρώτο trailer να έχει μόλις κυκλοφορήσει. Βασισμένη σε μια σειρά ημιαυτοβιογραφικών μικρών ιστοριών του Mikhail Bulgakov, η σειρά μιλά για έναν νεαρό γιατρό (Radcliffe) ο οποίος φτάνει στην μικρή πόλη της Ρωσίας Muryovo την περίοδο της Ρωσικής Επανάστασης. Ο Hamm παίζει τον μεσήλικα εαυτό του Radcliffe όπου νιώθει άχρηστος και αναπολεί στις πρώτες του μέρες ως γιατρός.

Δεν ξέρω αν προσπαθούσαν να κάνουν τον Radcliffe να μοιάζει του Hamm αλλά έχουν αποτύχει παταγωδώς μιας κι αυτό δεν φαίνεται καθόλου. Η σειρά θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και φαίνεται να έχει κάποιους ωραίους και έξυπνους διαλόγους τουλάχιστον μεταξύ των δυο ηθοποιών. Το trailer μπορείς να το δεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ