Πάρτι για το τέλος του κόσμου στο νέο, red band trailer του «This is the End»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τελικά το τέλος του κόσμου μπορεί να μην ήρθε, αλλά για τους Seth Rogen, (υποψήφιος για Όσκαρ) Jonah Hill, Michael Cera, Jay Baruchel, Martin Star και Craig Robinson μάλλον τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο ευχάριστα. Το πρώτο red band trailer της ταινίας “This is the End” που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν την υποτιθέμενη καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου, κατάφερε να μας κινήσει το ενδιαφέρον ενώ φαινόταν αρκετά αστείο.

Το δεύτερο red band trailer συνεχίζει με επιτυχία όλα αυτά που άρχισε το πρώτο και το πάει ακόμα παραπέρα. Ξέφρενα πάρτι, σταρς να πεθαίνουν αριστερά και δεξιά, καταστροφές και η Ερμιόνη να χτυπάει τον Rogen στην μούρη και άλλα πολλά, πολλά, τρελά πράγματα σε ένα trailer μόλις 2μιση λεπτών. Σε κάνει πραγματικά να αναρωτιέσαι τι θα περιμένεις να δεις στην ταινία.

Όλοι οι ηθοποιοί υποδύονται τους εαυτούς τους και εμφανίζονται επίσης και οι Aziz Ansari, Rihanna, Paul Rudd, Danny McBride, Emma Watson, David Krumholtz, Mindy Kaling και πολλοί άλλοι σε μικρότερους ή και μεγαλύτερους ρόλους. Μπορείς να δεις το τρελό trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ