Μετανοείτε! Έρχεται το τέλος του κόσμου! Δες και trailer

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Σήμερα, σε λίγες ώρες, από ότι λέγεται ο κόσμος θα καταστραφεί. Και μάλιστα αυτό πιστεύουν και ο Seth Rogen και ο James Franco. Η ταινία “This Is The End” (γνωστή κι ως “Seth and Jay Versus the Apocalypse”, “The Apocalypse” και “The End of the World” – ναι, έχει αλλάξει κάμποσους τίτλους) είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Seth Rogen και του επί χρόνια συνεργάτη του Evan Goldberg.

Η ταινία μιλάει για μια ομάδα ηθοποιών, ανάμεσά τους ο ίδιος ο Seth Rogen και οι (υποψήφιος για Όσκαρ) Jonah Hill, Michael Cera, Jay Baruchel, Martin Star και Craig Robinson καταλήγουν να περάσουν την τελευταία μέρα της Γης στο σπίτι του James Franco όπου όλοι υποδύονται τον εαυτό τους.

Ο Rogen πιστεύοντας πως ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21/12 αποφάσισε να κυκλοφορήσει το trailer για να προλάβει ο κόσμος να δει λίγο από την ταινία τουλάχιστον και να «φύγει» με χαμόγελο στα χείλι (δες το twitter σχόλιό του). Τo trailer έχει μια εισαγωγή από τον Rogen και τον Franco όπου βρίσκονται στο καταφύγιο του τελευταίου και… κάνουν διάφορα…. περίεργα… Το trailer δείχνει πραγματικά αστείο και μου αρέσει που σατιρίζουν και το γεγονός ότι ο Jonah Hill υπήρξε υποψήφιος για Όσκαρ.

Επίσης εμφανίζονται και οι Aziz Ansari, Rihanna, Paul Rudd, Danny McBride, Emma Watson, David Krumholtz, Mindy Kaling και πολλοί άλλοι σε μικρότερους ή και μεγαλύτερους ρόλους. Η ταινία ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2013, αν επιβιώσουμε από την καταστροφή! Δες το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ