Ο ξανθός θεός Thor επιστρέφει με trailer του «Τhor The Dark World»!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

“Πολλοί πιστεύουν πως πριν την δημιουργία του σύμπαντος δεν υπήρχε τίποτα. Κάνουν λάθος. Υπήρχε το σκοτάδι, κι έχει επιβιώσει…” Με αυτά τα, όχι και τόσο καθησυχαστικά, λόγια του Odin, πατέρα του Thor, ξεκινά το εντυπωσιακό trailer του “Thor The Dark World”, η οποία αποτελεί συνέχεια της μεγάλη επιτυχίας του 2011.

Ο ξανθός γαλανομάτης με τους φέτες κοιλιακούς θεός (μεταφορικά και κυριολεκτικά) των Σκανδιναβικών μύθων, Thor, επιστρέφει και αυτή την φορά έχει να αντιμετωπίσει τον άρχοντα των dark elves της Svartalfheim (στα νορβηγικά σημαίνει χώρα των σκοτεινών ξωτικών) , τον Makelith τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Christopher Eccleston. Στα κόμικς ο Makelith ήταν κάτοχος του Σεντουκιού των Αρχαίων Χειμώνων ένα αρχαίο κειμήλιο της Asgard όπου, αν ανοιχτεί, φέρνει τον παγετό του Niflheim και ο κάτοχός του γίνεται σταδιακά νεότερος. Φυσικά ο Makelith συμμάχησε με τον αδερφό του Thor, τον Loki, για να εξοντώσουν τον Thor.

Τώρα κατά πόσο όλα αυτά θα είναι μέσα στην ταινία, ακόμα άγνωστο. Πάντως ο σκηνοθέτης της Alan Taylor, μπορεί να μην έχει πολλές ταινίες στο βιογραφικό του αλλά το ότι έχει σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια του “Game of Thrones” του δίνουν πολλά συν. Το trailer δείχνει φοβερό και οι μάχες εντυπωσιακές, και όλα αυτά μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την ταινία – όχι ότι δεν την περιμέναμε ήδη πως και πως. Το “Thor The Dark World” σηματοδοτεί την δεύτερη ταινία της δεύτερης φάσης των Avengers Assemble, με πρώτη το “Iron Man 3” το οποίο κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη. Το trailer αυτό υποτίθεται πως θα παιχτεί πριν την νέα ταινία του Iron Man αλλά μην περιμένεις να το δεις στην Ελλάδα. Μακάρι να διαψευστούμε.

Στο “Thor The Dark World” επιστρέφουν οι παλιοί γνώριμοι Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård, Tom Hiddleston, Rene Russo και ο Zachary Levy παίρνει την θέση του Josh Dallas στον ρόλο του Fandral. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Οκτώβρη στις αίθουσες. Δες το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ