Ο δεύτερος κύκλος του «Mr.Robot» θα είναι πιο σκοτεινός

Η σειρά που με την πρώτη της σεζόν μπήκε στις καρδιές των τηλεθεατών

Το «Mr. Robot» θα επιστρέψει για μια δεύτερη σεζόν με πιο σκοτεινές ανατροπές και ακόμα πιο γρήγορο σενάριο αυτή τη φορά.

Σε μια συνέντευξη του δημιουργού της σειράς, με παρουσία των πρωταγωνιστών της, Rami Malek (Elliot), Carly Chaikin (Darlene), Portia Doubleday (Angela) Martin Wallstrom (Tyrell) και Christian Slater (Mr. Robot), αυτός δήλωσε ότι η επιστροφή στη Ν. Υόρκη του Mr. Robot «θα είναι πάρα πολύ σκοτεινή».

Το «Mr. Robot» ήταν μια τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, που η πρώτη της σεζόν εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την αποφασιστικότητά του να εισάγει στην υπόθεση μιας σειράς καινοτόμες και μοντέρνες ιδέες που καθήλωσαν τους θεατές. Επιπρόσθετα, προσέφερε στο κοινό μια διαφορετική οπτική στα τωρινά γεγονότα και δεδομένα που έχουμε στα χέρια και τις ζωές μας εν έτει 2015. Εάν σε όλα αυτά προστεθεί και το τέλος της πρώτης σεζόν που μας άφησε να αναρωτιόμαστε για την εξέλιξη των γεγονότων σε πολλά διαφορετικά στρατόπεδα, το κοινό έχει ανεβάζει πολύ τις προσδοκίες του για τη δεύτερη σεζόν, για την οποία θα είναι μια πρόκληση να ξεπεράσει την πρώτη.

Κι ενώ η μόνη «αποκάλυψη» που έχουμε μέχρι στιγμής για τη δεύτερη σεζόν «Mr. Robot» είναι ότι θα γίνουν ακόμα πιο σοβαρά και σκοτεινά τα πράγματα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η ψυχική κατάσταση και το προσωπικό δράμα του Elliot θα χειροτερέψει καθώς η επανάσταση στους δρόμους και στα γραφεία θα συνεχιστεί.

Η δεύτερη σεζόν επίσης αναμένεται να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς θα βυθιστεί ακόμα πιο βαθιά στα προβλήματα της κοινωνίας του σήμερα, και, όπως είπε η ηθοποιός Carly Chaikin (Darlene), στον επόμενο αυτό κύκλο θα μάθουμε για την προέλευση της Fsociety.

 

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*